fbpx

Skjerpen Bugge

Referansesak10[1]

Klient fikk medhold i Nedre Romerike tingrett etter påvist gjennomslag i motor.

Philip Bugge representerte klient som hadde kjøpt en båt med motoregenskaper i strid med det selger hadde opplyst om. Selger hadde gitt uriktige opplysninger. Dette ble bevist under saken. Selgers tidligere eier hadde sagt at motoren hadde gjennomslag, men det opplyste ikke selger om til vår kjøper.

Det ble fremlagt dokumentasjon fra LA-SA på dette, og disse opplysningene ble brukt i retten. Selger hevdet at dette var opplysninger som han ikke kjente til, men retten la ikke det til grunn. Selger var nærmest til å bære risikoen for opplysningssvikten. Tingretten ga medhold til klient og han fikk et prisavslag på 200 000,- kr.

Har du vært utsatt for en selger som har gitt deg uriktige eller mangelfulle opplysninger, kan vi hjelpe deg. Vi gir deg en gratis førstevurdering. Bare legg igjen kontaktinformasjon, så kan vi ringe deg.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.