fbpx

Skjerpen Bugge

Erstatning bilulykke

Erstatning bilulykke: på kr. 1 100 000,-

Øyvind Skjerpen bisto klient med erstatning bilulykke, som fikk en nakkeslengskade etter påkjørsel bakfra.

Skadelidte sto parkert i et lyskryss da en varebil kjørte på han bakfra. På legevakten ble det kun notert at han hadde noen blåmerker på høyre skulder og litt svimmel.

Erstatning etter bilulykke

Skadelidte merket etter hvert at han fikk plager fra nakken. Han tenkte imidlertid ikke noe mer over det. Etter nesten et år fikk han så store problemer at han falt ut av arbeid. Han kontaktet da forsikringsselskapet og fremsatte krav om erstatning. Selskapet på sin side hevdet at det ikke var årsakssammenheng mellom bilulykken og nakkeplagene. Det var ingen objektive funn og i journalen fra legevakten var det ikke notert om nakkeplager.

Erstatning etter bilulykke
Erstatning etter bilulykke

Selskapet gikk allikevel med på å innhente en spesialisterklæring.

Denne spesialisten konkluderte med at det ikke var årsakssammenheng mellom bilulykken og nakkeplagene. På eget initiativ kontaktet vi en egen spesialist som kom til motsatt resultat. Selskapet avviste erklæringen og avslo saken på nytt. Vi sendte deretter inn en stevning til retten. Kun dager før rettssaken forlikte vi saken.

Klient fikk utbetalt kr. 1 100 000,- i erstatning bilulykke.

Lurer du på om du har en forsikringssak for erstatning etter bilulykke, ta kontakt med oss.

Vi gir deg en gratis førstegangsvurdering.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.