fbpx

Skjerpen Bugge

SB Boligforvaltning

Overlat boligforvaltningen til en profesjonell forretningsfører. Våre verdier er kvalitet, pålitelighet og tilgjengelighet.

random town
Bilde 2.2

OM SB Boligforvaltning

Mye styrearbeid utføres på kveldstid og det er alltid godt å kunne forholde seg til en profesjonell forretningsfører for styremedlemmene.


Les mer

Bilde 3.2

Boligforvaltning- hva er det?

Boligforvaltning innebærer at forretningsfører er den daglige lederen i boligselskapet. Det er viktig at den daglige ledelsen utfører pliktene i henhold til gjeldende regelverk.

Les mer

Bilde 2.1

Tjenester / Regnskap

God regnskapsskikk er viktig ved føring av regnskap. I SB Boligforvaltning kan du være trygg på at du får autoriserte regnskapsførere.


Les mer

Bilde 4.1

Juridiske tjenester

Vi leverer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. I SB Boligforvaltning vil du ha en fast kontaktperson medjuridisk bakgrunn.


Les mer

Arbeidsrett advokater Oslo sentrum

Søke jobb i SB Boligforvaltning?

Du er hjertelig velkommen til å sende en åpen søknad til oss. Vi vurderer søknader fortløpende. Hos oss er det hyggelig å jobbe og vi tar deg med på mye sosialt.

Les mer

kimberly-farmer-lUaaKCUANVI-unsplash

Artikler

Her finner du relevante artikler som omhandler borettslag, boligforvaltning og andre eiendomsrelaterte temaer. Ta gjerne kontakt om du ikke finner det du leter etter.


Les mer

skylde penger

Spare penger som del av driften i boligselskap

Vi har utarbeidet en test som samler offentlige og private støtteordninger. Det er betydelig med midler å spare bare man er oppmerksom på dette.


Les mer

Over ta kontakt med oss (1)

HMS

HMS-arbeidet blir enklere med et HMS-system. HMS i boligselskap skal være enkelt, menlikevel forsvarlig. Det er viktig å ha et internkontrollsystem som fungerer.

Les mer

Er du utbygger?

Vil du som utbygger ha en fast forbindelse som tar seg av jobben med å stifte og drifteboligselskap. Vil du i tillegg ha utført jobben av advokater, da er SB Boligforvaltning et naturlig førstevalg.
Bilde 1.1

Bli kunde hos oss

Ring oss for en hyggelig prat om boligforvaltning. Det er veldig enkelt å bytte forretningsfører og det foregår sømløst der vi gjør jobben for dere.
Bilde boligforvaltning