fbpx

Skjerpen Bugge

Referansesak1[1]

Seier i tingretten etter påstand om svik

Øyvind Skjerpen bisto klient i en sak hvor forsikringsselskapet avslo erstatning på grunn av svik. Klient var uheldig og krasjet bilen sin, men forsikringsselskapet avslo hele saken. Begrunnelsen til selskapet var at klient hadde gitt dem uriktige opplysninger om hastigheten.

Selskapet innhentet en ingeniørrapport som konkluderte med at klient hadde kjørt i rundt 80 km/t i en 60 km sone. Klient var sterkt uenig, og vi stevnet forsikringsselskapet inn for tingretten. I forkant av rettssaken fremskaffet vi en egen sakkyndigrapport som konkluderte med at forsikringsselskapets ingeniørrapport var langt fra vitneskaplig. Det var på ingen måte noen beviser som talte for en så høy hastighet. Retten var helt enig med oss og klient fikk full erstatning.

Har du vært utsatt for noe lignende, ta kontakt med oss. Vi vurderer gratis om du har en sak å gå videre med.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.