fbpx

Skjerpen Bugge

Baderom advokatsak

Prisavslag på kr. 650 000,- etter kjøp av bolig med fukt på badet

Øyvind Skjerpen bisto klient som hadde kjøpt en bolig i Bergen for kr. 3 500 000,-. Etter overtakelse oppdaget kjøper fukt på badet.

Vi engasjerte straks en takstmann i saken som konkluderte med betydelige fuktskader og estimerte utbedringskostnadene til 650 000,-.

Selgers eierskifteselskap forsøkte forgjeves å gjemme seg bak forbeholdet «kjøpt som den er». Det ble hevdet at risikoen for feil og mangler var overført til kjøper. Saken ble avslått to ganger, men etter å ha varslet om å ta saken til retten, utbetalte eierskifteselskapet erstatning i tråd med rapporten.

Dette er et godt eksempel på at selger ikke alltid kan påberope seg at boligen er «solgt som den er». Boligen kan allikevel være mangelfull. I tillegg er det viktig å underbygge mangelskravet med grundige rapporter.

Har du opplevd noe lignende, ta kontakt med oss. Vi samarbeider med takstmenn over hele landet.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.