fbpx

Skjerpen Bugge

Ny partner ansatt hos Skjerpen Bugge Advokatfirma AS

Vi har gleden av å presentere Martin Dalen som ny partner og styremedlem i Skjerpen Bugge Advokatfirma AS. Dalen kommer som partner fra advokatfirmaet Tryti AS som er spesialisert innen entrepriserett og eiendom. Dalen ble hentet inn som partner i advokatfirmaet Tryti AS allerede som 29-åring og har opparbeidet seg en betydelig erfaring.

Martin Dalen har lang og solid erfaring fra entreprise- og eiendomsrett og har jobbet mange år som advokat og partner. I tillegg har han tidligere vært dommerfullmektig i tingretten. I dag jobber han hovedsakelig med entrepriserett, fast eiendom, kjøpsrett, avtale- og kontraktsrett, selskapsrett og arbeidsrett. Dalen har solid prosedyreerfaring fra tingretten og andre tvisteløsningsorganer. Dalen er også kursholder innenfor sine fagområder.

Skjerpen Bugge Advokatfirma AS ønsker Martin Dalen hjertelig velkommen. Dalen vil være en betydelig ressurs for selskapets videreutvikling og vekst uttaler daglig leder og partner Øyvind Skjerpen. Dalen vil lede selskapets satsning på entrepriserett og eiendom uttaler styreleder Philip G. Bugge. Skjerpen Bugge Advokatfirma AS har 5 ansatte hvorav 3 partnere og advokater.

 

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese aktuelle saker og fagartikler som kan gi en verdi som privat person eller selskap.