fbpx

Skjerpen Bugge

truck-1501222_960_720[1]

Næringsklient fikk erstatning. Selger hadde ikke

Næringsklient fikk erstatning. Selger hadde ikke gitt opplysninger om at bilen var gjenoppbygget

Philip Bugge bisto næringsklient hvor det var solgt en bil som tidligere var opprettet med konstruksjonfeil. Bilen innfridde dermed ikke offentligrettslige krav etter trafikk lovgivningen.

Philip reklamerte også til bakenforliggende salgsledd – selgers selger. Det ble en diskusjon om hvem som var ansvarlig og det endte med at tidligere salgsledd tok ansvaret.Manglene ble utbedret for klient, som sparte mye kostnader. Klient fikk bilen tilbake i produksjon.

Vi har hatt et betydelig antall kjøpsrettssaker. Dersom du har kjøpt en bil med mangler, kan vi hjelpe deg. Bare legg igjen kontaktinformasjon, så kan vi ringe deg.

truck 1501222 960 720

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.