fbpx

Skjerpen Bugge

Ref.sak naboen måtte fjerene trær (1)

Naboen måtte fjerne trær på egen eiendom

Øyvind Skjerpen bisto klient i en nabotvist. Saken dreide seg om hvorvidt et av naboens trær var i strid med naboloven.

Naboen til klient hadde et stort grantre plassert tett opp mot eiendomsgrensen. Treet var ca. 15 meter høyt og sto 3 meter fra tomtegrensen.

Treet skygget for solen og var til stor frustrasjon for klient. For naboen hadde treet liten verdi. Naboens argument var estetikk. Det var pent å se på.

Vi gjorde flere forsøk på å komme til enighet med naboen uten hell. Saken ble da klaget inn til forliksrådet. I forliksrådet forsøkte naboen forgjeves å argumenter med at treet hadde en estetisk verdi. Det hjalp lite. Nabolovens § 3 er tydelig på at trær som står nærmere enn 1/3 av trehøyde kan fjernes, så sant det ikke er viktig for naboen å beholde det. Estetikk ble ikke ansett for å være «viktig»

Treet ble fjernet og klient var godt fornøyd.

Irriterer du deg over et av naboens trær, ta kontakt med oss. Vi vurderer gratis om du har en sak å gå videre med.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.