fbpx

Skjerpen Bugge

Referansesak heving av bilkjøp

Medhold i Forbrukerklageutvalget etter kjøp av bil med færre hestekrefter enn annonsert

Øyvind Skjerpen bisto klient som hadde kjøpt en bil, Audi Q7 av en forhandler for ca. kr 600 000,-. Bilen var annonsert med 239 hestekrefter.

Klient fant etter noe tid ut at bilens faktiske antall hestekrefter var 204. Differansen i pris mellom en Audi Q7 med 204 og 239 HK var ikke stor. Prisforskjellen mellom biler av samme årgang med henholdsvis 239 og 204 hestekrefter var kun kr 7 000,-, noe som utgjør ca. 1 % av kjøpesummen. Imidlertid er dette en feil som ikke kan avhjelpes gjennom en økonomisk kompensasjon. Selger avviste ansvar og vi klaget saken inn til forbrukerklageutvalget.

Klageutvalget var enig med oss i at mangelen ikke kunne rettes ved et prisavslag eller erstatning. Klient fikk tilbake pengene og var godt fornøyd.

Saken er et godt eksempel på at det ikke alltid er avgjørende om det er kostbart å utbedre mangelen. Det er andre viktige faktorer som spiller inn.

Alle vedtak fra forbrukerklageutvalget kan leses på deres hjemmeside.

Vi har lang erfaring med reklamasjonssaker. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på om du har en sak.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.