fbpx

Skjerpen Bugge

Referansesak16[1]

Klient fikk medhold om at han var reell eier av fast eiendom

Philip Bugge bisto klient i spørsmål om hvem som var reell eier av eiendommen. Kreditor hadde tenkt til å realisere eiendommen ved tvang. Kreditor hevdet at ektefellen var deleier i eiendommen.

Klient fikk medhold i spørsmål om det reelle eierforholdet til eiendommen. Philip innhentet dokumentasjon og hadde samtaler med klient. Med Philips redegjørelse ga kreditor seg før saken ble brakt inn for tingretten. Pantet som var registrert i grunnboken ble også slettet.

Vi har flere saker om eierskap til eiendom, og vi ser ofte at kreditor og namsmannens antagelse om eierandel for samboere ikke er det riktige bildet av eierforholdet. Det er viktig å belyse og fremstille saken på en god måte.

Har du en problemstilling innenfor eiendom, kan du bare legge igjen kontaktinformasjon, så kan vi ringe deg.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.