fbpx

Skjerpen Bugge

Referansesak bygg

Klient fikk medhold i håndverkersak pga dårlig utført bad

Philip Bugge bisto klient med krav om retting og utbedring av utett bad.

Klient hadde engasjert en entreprenør som ikke hadde tilstrekkelig erfaring med våtrom. Det var problemer med membran og det var problemer med elektrisitet og feilmontert baderomsmøbler. Entreprenøren ville utbedre og sto på sitt. Entreprenør ville også ta saken til tingretten.

Klient ville ikke bruke entreprenøren videre ettersom tilliten var svært begrenset. Klient hadde holdt igjen ca 200000,- kr.Philip fikk etter hvert med seg håndverkeren med på at beløpet ikke skulle utbetales til selskapet. Entreprenøren fikk et beskjedent beløp og frafalt kravet på retting og utbedring. Det var bra for klient som kunne velge helt ny baderoms entreprenør.

Har du en problemstilling med en håndverker, da kan vi gi deg en gratis førstevurdering av saken din.Bare legg igjen kontaktinformasjon, så kan vi ringe deg.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.