fbpx

Skjerpen Bugge

Utavavtale advokatfirma

Klient fikk gå ut av kontrakten etter avtaleinngåelse hos forhandler

Philip Bugge bisto klient i forhandlinger med bilforhandler. Klient hadde inngått avtale med forhandler, men det var flere omstendigheter som talte for at klient ikke ville stå i avtalen.

Blant annet hadde klient meldt fra om uttreden og forhandler hadde ikke innrettet seg etter avtalen i stor nok grad. Vi fikk medhold i at klient ikke måtte stå i avtalen og at klient ikke var forpliktet til å kjøpe en meget kostbar bil. Klient sparte et stort beløp på dette.

Vi har hatt et betydelig antall saker om pengekrav og avtalerett. Hvis du har en sak om pengekrav, kan vi gi deg en gratis førstevurdering. Bare legg igjen kontaktinformasjon, så kan vi ringe deg.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.