fbpx

Skjerpen Bugge

Referansesak båt

I rettsmegling måtte selger betale for feil med båtmotor og utett skrog

Philip Bugge bisto en klient i en sak der han hadde kjøpt en båt med vann-inntrenging og en motor som hadde mangler. Vi forsøkte å få selger med på at selger måtte gi avslag i prisen, men selger ville ikke gi noe til kjøper. Selger argumenterte med båten ikke var i vesentlig dårligere stand enn det selger mente var avtalt med kjøper.

Philip sendte stevning til tingretten og det ble avholdt rettsmekling. Partene kom til enighet i rettsmekling der selger måtte betale for mangler ved båten.

Har du kjøpt eller solgt en båt der det er spørsmål om mangler, så kan vi gi deg en gratis førstevurdering av saken. Bare legg igjen kontaktinformasjon, så kan vi ringe deg.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.