fbpx

Skjerpen Bugge

Yrkesskade

Erstatning på over 2 700 000,- etter yrkesskade

Øyvind Skjerpen bisto klient som hadde falt ned fra et stillas på jobb. Klient fikk som følge av fallet problemer med hukommelsen og nakkeplager. Forsikringsselskapet trodde imidlertid ikke på klient og avslo saken. Begrunnelsen var manglende årsakssammenheng mellom fallet og den påfølgende skaden.

Etter avslaget tok klient kontakt med Skjerpen. Det ble med en gang fremsatt krav om å få skadelidte vurdert av en uavhengig spesialist. Forsikringsselskapet aksepterte dette. Spesialisten undersøkte klient og konkluderte med at det var årsakssammenheng mellom ulykken og hode- og nakkeplagene.

Etter dette fikk klient utbetalt en erstatning på over 2 700 000,-. I tillegg dekket forsikringsselskapet utgiftene til advokat.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.