fbpx

Skjerpen Bugge

Referansesak20[1]

Erstatning grunnet ulovlig avskjed

Øyvind Skjerpen bisto en lastebilsjåfør som ble avskjediget. Bakgrunnen var noen dagers sykefravær, uten å informere arbeidsgiver.

Arbeidsgiver begrunnet avskjeden med at han tapte et betydelig beløp pr dag klient ikke kjørte lastebilen. Denne siden hevdet at arbeidsgivers økonomiske tap er underordnet. Arbeidstaker har et sterkt vern i norsk rett og vi må se hen til hva arbeidstaker har gjort for å fortjene avskjed, ikke arbeidsgivers økonomiske tap.

Arbeidstaker har krav på et forhandlingsmøte etter å ha blitt avskjediget. Vi gjennomførte et møte uten å bli enige. Vi tok da ut stevning til tingretten. Før rettssaken ble det avholdt en rettsmekling (en rettsmekling innebærer at partene møtes sammen med en dommer). Vi forhandlet da frem et godt forlik for klient. Arbeidsgiver betalte kr. 110 000,- i erstatning og dekket alle sakskostnadene. Klient var ikke bare fornøyd med forliket, men også glad for å slippe en belastende rettssak.

Dersom du har fått en oppsigelse eller avskjed, ta kontakt med oss. Vi gir deg en gratis vurdering av om du har en sak.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.