fbpx

Skjerpen Bugge

erstatning skjeggkre bolig

Erstatning etter kjøp av bolig med skjeggkre

Øyvind Skjerpen bisto klient som hadde kjøpt et hus fullt av skjeggkre. Klient fremsatte krav om erstatning skjeggkre og prisavslag, men forsikringsselskapet avslo saken.

Påstanden var at skjeggkreene ikke hadde vært i boligen før overtakelse, at det var reklamert for sent og at skjeggkre ikke medfører noen verdiforringelse.

Erstatning skjeggkre rapport

Vi innhentet deretter en rapport fra Mycoteam som konkluderte med at det var sannsynlig at angrepet av skjeggkre hadde startet før overtakelse. Til tross for rapportens klare konklusjon fastholdt selskapet avslaget. Vi sendte da inn en stevning til tingretten. I tilsvaret fra selskapet var det ingenting som tilsa at de ville endre standpunkt. Imidlertid kort tid før rettssaken ble det oversendt et forlikstilbud fra forsikringsselskapet som klient aksepterte.

Vi i Skjerpen Bugge samarbeider med takstmenn og skadedyrspesialister over hele landet.

Har du kjøpt en bolig med skjeggkre og vil ha erstatning, ta kontakt med oss.

Vi gir deg en gratis vurdering av om du har en sak.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.