fbpx

Skjerpen Bugge

Bilkjøp hevet på grunn av ulyd

Bilkjøp hevet på grunn av ulyd

Øyvind Skjerpen bisto klient som hadde kjøpt en Audi A6 for kr. 500 000. Etter hvert så fikk klient problemer med bilens adaptive cruisekontroll. Det kom også ulyder fra bagasjerommet.

Cruisekontrollen ble utbedret, men ulyden klarte selger ikke å reparere.

Klient forsøkte å heve kjøpet, men fikk ikke gjennomslag. Det ble hevdet at en slik feil – ulyd fra bagasjerommet – ikke var et hevingsgrunnlag.

Vi klaget da inn saken til forbrukerrådet. Etter å ha gjennomført en mekling i forbrukerrådet ble saken begjært behandlet i forbrukerklageutvalget. Etter å ha sendt inn begjæringen fikk klient hevet kjøpet.

Har du opplevd problemer etter et bilkjøp og vurderer du å heve bilkjøp?, ta kontakt med oss. Vi vurderer gratis om du har en sak å gå videre med.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.