fbpx

Skjerpen Bugge

Bilder, ref.sak. uriktige opplysninger

Båtkjøp hevet på grunn av uriktige opplysninger

Øyvind Skjerpen bisto klient i en sak hvor kleint hadde kjøpt en dayucruiser, Askeladden Z8 for kr. 700 000,-.

Båten var annonser som en «strøken båt» uten noen som helst feil og mangler. Videre så ble det opplyst at båten var lett å få opp i plan og en gangtid på 680 timer.

Når klient tok i bruk båten viste det seg at den var vanskelig å få i plan, samtidig som en gangtid på 680 timer ikke stemte.

Klient forsøkte forgjeves å heve båtkjøpet uten hell. Selger hevdet at båten var «solgt som den er» og at kjøper ikke kunne kreve noe fra han.

Kjøper tok da kontakt med Øyvind som med en gang varslet rettslig prosess. Samtidig henvendte vi oss til en av våre dyktige båteksperter. Han utførte en grundig undersøkelse av båten og utarbeidet en god rapport i saken.

Alle bevisene ble oversendt selger uten at han endret sin oppfatning. Det neste vi gjorde var å utarbeide en stevning. Etter kort tid aksepterte selger å gi kjøper pengene tilbake – heve kjøpet.

Saken er et godt eksempel på at det er viktig å dokumentere hva som er galt med båten. Hvis du har å gjøre med en «vrang» selger kommer man sjelden noen vei uten gode beviser og riktig argumentasjon.

Har du opplevd noe lignende eller lurer på om du har en sak ta kontakt med meg. Jeg vurderer gratis om du har en sak mot selger.

kunde-lofte-1.svg
Vi lever av fornøyde kunder
Vi er stolte av at våre kunder har gitt oss gode Google-anmeldelser
kunde-lofte-1.svg
Benyttet meg av innsendt skjema på deres hjemmesider. Jeg ble kontaktet innen kort tid, og fikk all den hjelpen jeg trengte. Meget god service og meget profesjonelt. Anbefales!
Allanon -
kunde-lofte-1.svg
Øyvind Skjerpen er en profesjonell og hjelpsom advokat.. Brukte han ifm. heving av et bilkjøp. Fikk god oppfølging og gode råd på veien, og saken vant frem etter noe tid.
Henrik Kyte Assmann
kunde-lofte-1.svg
Hei Philip Bugge og takk for hjelpen. Vår sak handlet om arbeidsrett som Philip rodde i land på en glimrende måte. Vi kommer til å bruke dem om vi trenger advokat ved et senere tidspunkt. Takk igjen Henrik, Hans-Erik og Joachim
Joachim Sjølander
kunde-lofte-1.svg
Hvis man trenger advokat er dette uten tvil den beste hjelpen du kan få. Jeg har brukt Bugge og det angrer jeg ikke på, han virker og være svært profesjonell.
Sondre Sundrønning
kunde-lofte-1.svg
Advokat tok kontakt ganske raskt etter at vi tok kontakt med dem via kontaktskjema på nettet. Advokat Bugge tok seg god til til og prate om og orientere seg rundt saken i første tlf samtale. Veldig hyggelig, trygg, ryddig og ordnet. Anbefales.
Noshin Solskinn L
aktuelt-nyheter.svg

Aktuelt

Her kan du lese om aktuelle saker og fagartikler.